Joogafestival Kaapelitehtaalla Helsingissä 2.-3.3.2019

Löydä yhteys sisäiseen valoosi ja merkitys olemassaolollesi!

Lauantai 2.3. klo 17.30, Kellari 1
Tervetuloa kokemaan messuilla Lightfulness Coaching –ryhmäohjaus, joka on pysähtymistä olennaisen äärelle vapautuaksesi turhasta ja löytääksesi tarkoitusta olemassaolollesi. Lightfulness-ohjaus antaa työkaluja elääksesi kevyempää ja valoisampaa elämää, jolloin opit kuuntelemaan sisäistä ohjausta ja löytämään oman ainutlaatuisuutesi. Ohjaus yhdistää rationaalisen mielen sydämen viisauteen avaten näin mahdollisuuden syvälliseen muutokseen.

Ohjaajana Leena Maria Markkanen. Tervetuloa moikkaamaan ja halaamaan! Löydät meidät messuilta standiltä A34.

Lisäksi mahdollisuus kokea ihanaa Lightfulness Flow –joogaa Lauantaina 2.3. klo 9.30, sali 7
Lightfulness Flow on rentouttava, palauttava ja tasapainottava joogaharjoitus. Tunnilla liikutaan lempeän ja hitaan Flown mukana kehoa ja hengitystä kunnioittaen sekä pysähdytään viipyilemään yin-asanoihin restoratiivisesti apuvälineillä tukien. Juurruttavien meditaatioiden kautta päästään matkaamaan syvemmälle itseen kuunnellen sydäntietoisesti kehon tuntemuksia.

Lightfulness Flow yhdistää henkisen hyvinvoinnin harjoitteita (Lighfulness Coaching) asanatyöskentelyyn. Tunnilla matkataan mielen pyörteistä kohti sydämen viisautta ja pysähdytään kuuntelemaan sisimmän viestejä. Sydäntietoisen ja syvällisen harjoituksen annetaan laskeutua kauniin musiikin mukana syvemmälle itseemme. Harjoitus voi olla hyvin puhdistava ja hoitava.

Lightfulness tarkoittaa valoa ja keveyttä. Se kuvaa uudenlaista tapaa elää valoisampaa ja kevyempää elämää sydäntietoisuudesta käsin. Lightfulness Coaching on henkisen hyvinvoinnin ohjausta tuohon sydäntietoisuuteen löytääksesi oman valosi. Lightfulness Coaching ohjaa yhdistämään kehon, mielen ja henkisen olemuksen yhdeksi kokonaisuudeksi – ykseydeksi.

Joogaohjaajana Lightfulness Coach Juuli-Maria Vuori.