Lightfulness-retriitti tietoisempaan ja onnellisempaan elämään 28.-29.8.2020

Tervetuloa Lightfulness-retriittiin Inkoon saaristoon pysähtymään lempeästi itsesi äärelle löytääksesi yhteyden omaan sisäiseen valoosi – todelliseen, korkeampaan Itseesi!

Yhä useampi meistä kaipaa syvällisempää merkitystä elämälleen, tarkoitusta olemassaololle. Lightfulness-retriitti tarjoaa alustuksia ja keskusteluja, levollisuuden hetkiä – ihanan mahdollisuuden kääntyä rauhassa sisäänpäin kohtaamaan ja kuulemaan oman sydämen ohjausta. Halutessasi voit valita myös koko retriitin kestävän hiljaisuuden.

Retriitti sisältää henkiseen hyvinvointiin liittyviä alustuksia, joissa käsitellään mm. seuraavia teemoja:

• kuinka luot yhteyden omaan sisäiseen valoosi • kuinka pelon ja epävarmuuden yläpuolelle on mahdollista päästä • miten voi oppia hyväksymään sen mitä on • mitä eri tietoisuuden tasot ovat • kuinka opit pysymään korkeammalla tietoisuuden tasolla • miten universumin kanssa voi keskustella • mistä voi tietää, että on oikealla tiellä • miten sisäiseen ohjaukseen voi luottaa • miten voi tuoda levollisuutta tavalliseen arkeen

Retriitin aikana opit voimallisen Lightfulness-harjoituksen: Valohengitys-meditaation, josta saat työkalun omaan arkeesi pysyäksesi paremmin korkeammassa tietoisuudentilassa – pelottomuudessa ja vapaudessa.  Ohjaamme yhdessä tuon voimallisen valon sinun hyvinvoinnillesi, kotiisi, työhösi, ihmissuhteisiisi. Meillä on myös mahdollisuus tehdä retki Elisaaren suojeltuun tammimetsään, jossa opimme kuuntelemaan ikiaikaisten puiden viisautta. Opit viikonlopun aikana mitä on Lightfulness-lifestyle – elämäntapa, joka pohjautuu kaiken elämän kunnioittamiseen,  maskuliinisen ja feminiinisen olemuspuolen tasapainoon, keveyteen, iloon ja rakkaudellisuuteen sekä itseä että toisia kohtaan.

Lightfulness-retriitin hinta: 220 € (sis. alv 24%). Retriitillä on koronaturva, joten jos joudumme siirtämään ajankohtaa, saat halutessasi rahasi takaisin. HUOM! Kaverihinta 400 € (sis.alv 24%)

Majoitus: Villa Sofian retriittikeskuksessa kahden hengen huoneessa 50€/yö/henk. Voit ottaa mukaan omat lakanat ja pyyhkeet tai vuokrata ne hintaan 15€/setti. Ruokailut la – su 80€/henk, joka sisältää aamupalan, kaksi lounasta + kahvi / tee, yhden iltaruoan. Ruoka on lakto-ovo- kasvisruokaa. Voit osallistua retriittiin myös ilman yöpymistä. Mikäli haluat tulla hiljentymään Villa Sofiaan jo etukäteen torstaina, voit tiedustella asiaa hyvissä ajoin Villa Sofiasta Sari Komulainen 040 765 0736. Huonetilanteesta riippuen voit varata lisämaksusta myös yhden hengen huoneen.

Retriitin aikataulu: Aloitamme retriitin perjantaina 28.8. klo 11 ja päätämme yhteisen viikonloppumme
lauantaina 29.8. klo 15 iltapäivän kahvi/tee-hetkeen.

Retriitistä vastaavat: Leena Maria Markkanen (Lightfulness Coaching -henkisen hyvinvoinnin ohjausmallin ja -ohjaajakoulutuksen perustaja, sos.psykologi ) Jaan-Erik Arnia (filosofi, tuottaja, Lightfulness Coach Master, reikihoitaja).

Lisätietoja/ilmoittautumiset: leena@lightfulness.fi

PS. Mikäli haluat tutustua Valohengitys-meditaatioon, käy lataamassa maksuton harjoitus etusivullamme.
Löydät lisää Valohengitys-meditaatioita eri elämäntilanteisiin täältä: https://holvi.com/shop/lightfulness/

Maailma tarvitsee sinun valoasi!