Lightfulness-retriitti Etelä-Ranskassa 30.4.-5.5.2019

– Lightfulness Retreat meets Geniously Well –

Tahtoisitko löytää levollisuutta ja merkitystä elämääsi? Tahtoisitko voida hyvin? Haluaisitko tietää, millainen ravinto ravitsee parhaiten sekä kehoasi että mieltäsi? Haluaisitko syödä paremmin, nautintoa ja herkuttelua unohtamatta? Haluaisitko venyttää ja liikuttaa kehoasi niin, että se tekee hyvää ihan koko keholle? Tahtoisitko pysähtyä itsesi äärelle löytämään sen, kuka todella olet?

Retriittimme koostuu Lightfulness Coaching® -ohjauksesta, elämänhaasteista kohti luottamusta ja iloa, rakkaudellisuutta itseäsi ja elämää kohtaan. Sinun elämälläsi on tarkoitus ja sinulla oma palvelutehtäväsi, joka vain odottaa löytymistään. Lightfulness Coaching on henkisen hyvinvoinnin ohjausta, joka antaa työkaluja elääksesi kevyempää ja valoisampaa elämää yhdistäen rationaalisen mielen sydämen viisauteen. Näin avautuu mahdollisuus syvälliseen elämänmuutokseen.

Geniously Well opastaa kokonaisvaltaisesti parantavan ja terveyttä edistävän ravinnon äärelle. Saat avaimet hyvinvointia lisäävän ruokavalion koostamiseen juuri sinulle, ja opit välttämään arjen salakavalat sudenkuopat. Saat vinkkiä stressinhallintaan, hormonitoiminnan tasapainottamiseen ja immuunipuolustuksen vahvistamiseen. Opit ymmärtämään myös miksi yksilöllisyyden kunnioitus on niin tärkeää, ja miksi geeneistä puhutaan niin paljon. 

Haluamme tarjota sinulle ikimuistoisen elämyksen huikean kauniissa, vehreiden kukkuloiden ja suloisesti rönsyilevän luonnon äärellä, Wellness Vibes’n hyvänolon piilopirtissä. Viiden päivän ajan Wellness Vibes’n väki ja me pidämme sinusta huolta, jotta voit hellittää arjen otteesta, oppia uutta itsellesi ja itsestäsi. Haluamme, että saat evääksi kotimatkallesi uudenlaisen näkökulman omaan arkeesi ja omaan elämääsi. Haluamme, että kotiisi palaa eheämpi, energisempi ja hyvinvoivempi sinä. Lisätietoja: www.wellness-vibes.com

Retriitin ohjaajat:

Leena Maria Markkanen on sosiaalipsykologi (YTM), joka on kehittänyt Lightfulness Coaching® -henkisen hyvinvoinnin ohjausmallin ja Lightfulness CoachTM -ohjaajakoulutukset. Leena on onnellinen saadessaan tehdä työtä, jota rakastaa. Hän toimii pääkouluttajatyönsä ohella Lightfulness-valoperheen inspiraattorina, moottorina ja hengenluojana.

Marimiina Pykälistö on toimittaja (VM), funktionaaliseen lääketieteeseen perehtynyt ravintoterapeutti sekä joogaohjaaja. Marimiinan intohimona on toisaalta yksilöllinen ravitsemus, ja toisaalta hyvinvointia lisäävän ruokavalion tuominen jokapäiväiseen arkeen mutkattomasti ja nautintoa unohtamatta. Tätä kuvastaa konsepti Geniously Well. Se tuo tuoreen näkökulman ravitsemukseen ja hyvinvointiin yhdistämällä luontaislääketieteen ja perinteisen hyvinvointinäkökulman tieteen viimeisimpiin oivalluksiin, geenitutkimukseen ja ymmärrykseen elämäntyylin, stressin ja unen merkityksestä – ravitsemuksen ohella. Geniously Well ohjaa fiksuihin, yksilöllisiin ja yksinkertaisiin hyvinvointiratkaisuihin, jotka kantavat kauas ja ankkuroituvat helposti jokaiseen päivään. Lue lisää: www.marimiina.com

Pyydä esite: leena@lightfulness.fi