Lightfulness -ohjaus yhdistää rationaalisen mielen sydämen viisauteen avaten näin mahdollisuuden syvälliseen elämänmuutokseen.

Lightfulness -ohjaus yhdistää rationaalisen mielen sydämen viisauteen avaten näin mahdollisuuden syvälliseen elämänmuutokseen.


Image


Löydä yhteys sisäiseen valoosi! -yksilöohjaus

Lightfulness-yksilöohjaus avaa oven elämän merkityksellisyyteen ja olemassaolon tarkoitukseen. Ohjaus rohkaisee astumaan omalle tietoisuuspolullesi vapautuaksesi vanhasta ja turhasta, mikä ei enää palvele hyvinvointiasi. Yhdistämällä sydämesi viisauden rationaaliseen mieleesi valo ja keveys lisääntyvät elämässäsi. Tiedustelut: leena@Lightfulness.fi

Image

Lightfulness -retriitit ja -hyvinvointihetket


Lightfulness-retriitti ohjaa sinut tutustumaan syvällisemmin omaan sisimpääsi ja auttaa löytämään yhteyden sisäiseen valoosi. Lightfulness-retriitit ja Lightfulness & lempeä jooga -retriitit kuuluvat sarjaamme Hyvän olon hetkiä juuri sinulle.
Image

valoSommelier -tapaamiset

valoSommelier -tapaamiset kutsuvat sinut istumaan iltaa rennossa seurassa mielenkiintoisten, elämän tasapainoa edistävien teemojen äärelle. Iltojen aiheina mm. maskuliinisuuden ja feminiinisyyden, valon ja varjon tai työn ja vapaa-ajan tasapaino.


Lightfulness Coaching antaa työkaluja elääksesi kevyempää ja valoisampaa elämää, jolloin opit kuuntelemaan sisäistä ohjausta ja löytämään oman ainutlaatuisuutesi.
Löydä valosi – ota yhteyttä