Yhdessä luomme merkityskeskeistä liiketoimintaa.

Koemme työmme palvelutehtävänä, joka pohjautuu sisäisiin arvoihin, kaiken olemassa olevan syvään kunnioitukseen sekä intohimoon ja rakkauteen elämää kohtaan. Lightfulness-valoperheemme luo yhdessä uudenlaista tapaa elää ja tehdä työtä yhdistäen rationaalisen mielen sydämen viisauteen.


Lightfulness Coaching on tietoista, yhdessä luovaa liiketoimintaa.

Koemme työmme palvelutehtävänä, joka pohjautuu sisäisiin arvoihin, kaiken olemassa olevan syvään kunnioitukseen sekä intohimoon ja rakkauteen elämää kohtaan. Lightfulness -valoperheemme luo yhdessä uudenlaista tapaa olla, elää ja työskennellä sydänkeskuksesta käsin teemalla: ”Kaikki yhden ja yksi kaikkien puolesta”.

Tiimi

Tiimi

Anna Blom

Leena Maria Markkanen

Lightfulness Coaching® -ohjausmallin ja koulutusohjelman perustaja, sosiaalipsykologi, YTM


leena@lightfulness.fi
050 540 3387


Anna Blom

Anna Blom

Brändäys, viestintä ja markkinointi, kv-toiminta, viestinnän asiantuntija, hum.kand., tradenomi


anna@lightfulness.fi
040 5577694


Mari Rantala

Mari Rantala

Myynti, esimies- ja työyhteisövalmentaja, Brain-based coach

mari@lightfulness.fi
040 5686872


Tarja Kovalainen

Tarja Kovalainen

Työyhteisövalmentaja, Coach, Luennoitsija


tarja@lightfulness.fi
044 0272771


Juulia-Maria Vuori

Juuli-Maria Vuori

Lightfulness Työssä -konseptin kehittäjä, HR-asiantuntija, HTM


juuli-maria@lightfulness.fi


emmi-sofia-markkanen-lightfulness-coaching

Emmi-Sofia Markkanen

Lightfulness-konseptin kehittäjä, OhjaajaRaija Ahonen, Lighfulness valmentaja

Raija Ahonen

Senior Adviser
Erikoislääkäri, psykoterapeutti, työnohjaajaJuulia-Maria Vuori

Heikki Markkanen

Kuvataideterapeutti, työnohjaaja

heikki@lightfulness.fi

 

"Lightfulnessin avulla on pystynyt elämään paljon keveämmin."


"Tämä kurssi on aivan mieletön. Ehkä hienoimpana asiana omaan elämään tuli jokaiseen arkipäivään sopiva metodi, jolla hankalatkin asiat selviävät tai ainakin helpottuvat hetkessä. Tämän metodin avulla on pystynyt elämään paljon keveämmin. Elämähän on täynnä valintoja, ja tämän kurssin avulla parempien valintojen määrä on kasvanut. Suosittelen kurssia myös meille miehille!" Mies, 41


Tutustu Lightfulness -ohjaukseen
Image

Tähän voi laittaa ihanan palautteen Leenasta ja hänen työstään, valohengityksestä, tai mistä vaan mikä tähän sopii. Tähän voi laittaa ihanan palautteen Leenasta ja hänen työstään, valohengityksestä, tai mistä vaan mikä tähän sopii. Tässä on nyt vain väliaikaista tekstiä.
Nimi Sukunimi
Image

Leena Maria Markkanen, Lightfulness Coaching -ohjausmallin ja -koulutusohjelman perustaja


Hei! Tervetuloa tutustumaan valoperheeseemme ja työhömme henkisen hyvinvoinnin ohjaajina kohti merkityskeskeisempää elämää. Lightfulness-ohjausmalli syntyi työskennellessäni sekä ryhmien että yksityishenkilöiden parissa ensin itse henkisen hyvinvoinnin ohjaajana. Havaitsin, kuinka ihmisissä tapahtui nopea muutos heidän oivallettuaan oman olemassaolonsa tarkoitus ja löydettyään merkitystä elämäänsä. Aloin ymmärtää, että näitä ohjaustaitoja ja oivalluksia olisi hyvä jakaa muillekin.

Näin syntyivät Lightfulness Coach Practitioner -peruskoulutus ja Lightfulness Coach Master -syventävä ammatillinen jatkokoulutus. Tarkoituksenamme on kouluttaa ohjaajia toimimaan eri puolilla Suomea, sillä henkisen hyvinvoinnin ohjauksen tarve lisääntyy koko ajan.


Toimin aiemmin parikymmentä vuotta organisaatioissa henkilöstövalmentajana - työhyvinvoinnin ja lämminhenkisen asiakaspalvelun asiantuntijana, erityisesti vanhuspalvelun työntekijöiden kouluttajana. Loin tuolloin työssäni sekä Ilo palvella! -lämminhenkisen kohtaamisen että Työnilon Coach -ohjausmallit.

Työyhteisöissä tarvitaan lisääntyvässä määrin uudenlaista ajattelua, sillä vanhakantainen ajattelu ei enää toimi. Nyt on korkea aika yhdistää rationaalinen mieli sydämen lämpöön ja viisauteen. On aika herätä jokaikisen ihmisen kunnioittamiseen, hänen ainutlaatuisuutensa tukemiseen ja yhdessä uusien, raikkaiden käytäntöjen luomiseen ja mahdollistamiseen.

Tarvitaan myös merkityskokemusta niin työlle, työnantajalle, työntekijälle kuin palvelun vastaanottajalle. Tarvitaan win-win-win -kaikki voittavat periaatetta entisen toinen voittaa, toinen häviää tai molemmat voittavat -ajattelumallien tilalle. Työyhteisöön tarvitaan henkisen hyvinvoinnin ohjaustaitoja, sillä kiinnostus syvällisempään, merkityskeskeiseen elämään kasvaa jatkuvasti.

Olen onnellinen saadessani tehdä työtä, jota rakastan ja jonka koen palvelutehtäväkseni. Lightfulness Coach -koulutusten pääkouluttajan työn ohella toimin valoperheemme inspiraattorina, moottorina ja hengenluojana.

Much love & light,

Toimin aiemmin parikymmentä vuotta organisaatioissa henkilöstövalmentajana - työhyvinvoinnin ja lämminhenkisen asiakaspalvelun asiantuntijana. Henkisen hyvinvoinnin ohjaustaitoja tarvitaan viedä myös organisaatioihin, sillä kiinnostus syvällisempään elämään kasvaa jatkuvasti.

Olen onnellinen saadessani tehdä työtä, jota rakastan ja jonka koen palvelutehtäväkseni. Lightfulness Coach -koulutusten pääkouluttajan työn ohella toimin valoperheemme inspiraattorina, moottorina ja hengenluojana.

Much love & light,

Leena

Tilaa Lightfulness -uutiskirje!


(ilmestyy noin kerran kuukaudessa)


Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä!Leena Maria Markkanen, Lightfulness ohjaaja

Ota yhteyttä!