Valohengitys -meditaatio

Valohengitys-meditaatio on Lightfulnessin tärkein harjoitus.


Valohengitys-meditaatio avaa vertikaaliyhteyden korkeampaan olemuspuoleemme, yhteyden Universumiin, Luojaan - miten itse haluat kutsua tuota ihmismielen ymmärryksen yläpuolella olevaa maailmankaikkeuden viisautta. Valohengitys auttaa sinua löytämään sisäistä rauhaa, mielen tasapainoa kiireisessä arjessa. Se tuo kykyä pysyä läsnä tässä hetkessä, siinä mitä on. Valohengitys auttaa hyväksymäään elämän sellaisena kuin se ilmenee ja vapautumaan siitä, mikä ei enää palvele sinun hyvinvointiasi.

Olemme pitkään eläneet rationaalisen mielen, pään ohjauksessa. Nyt on aika avata yhteys omaan sydämeen, ja yhdistää pää sydämen viisauteen.

Valohengitys on syntynyt omissa elämänhaasteissani, vakavissa sairauksissa. Jouduin opettelemaan kuinka kohdata pelot, ahdistukset ja epäilyt ja nousemaan sitten niiden yläpuolelle. Valohengityksen avulla löysin keinon pysyä tässä hetkessä - löytää sisäistä rauhaa ja varmuutta seurata sisäistä ohjausta, joka kertoi minulle mikä on totta, mikä on mahdollista ja mihin suuntaan minun kuuluu elämässäni kulkea. Edelleen, joka päivä kytkeydyn tuohon ihanaa valoon, joka nostaa minut näkemään kohtaamani asiat kirkkaammasta perspektiivistä.


Valoisin terveisin ja halauksin,

Leena MariaImage

Q&A


Valohengitystä voi kutsua meditaatioksi, kontemplaatioksi tai mielikuvamatkaksi. Tai visuaaliseksi rukoukseksi. Se on tätä kaikkea, mikä vain sinulle parhaiten sopii.

Ilmoittaudu mukaan!


Tilaa Lightfulness-uutiskirjeemme, niin saat ensimmäisenä kutsun Valohengitys-meditaatioihin. Saat myös ilmaisen viiden minuutin Valohengitys -harjoituksen sähköpostiisi heti ilmoittauduttuasi.


Huom! Jo olet jo tilannut Valohengitys -uutiskirjeemme, saat aina automaattisesti kutsun osallistua, eikä tarvitse tilata uudelleen.


Lightfulness aurinko

Valohengitys auttaa sinua löytämään yhteyden omaan sisäiseen valoosi ja kuuntelemaan sisäistä ohjausta kohti pysyvämpää onnellisuutta.