Valohengitys -meditaatio

Valohengitys-meditaatio on Lightfulnessin tärkein harjoitus.


Valohengitys-meditaatio avaa yhteyden sisäiseen viisauteemme ja korkeampaan olemuspuoleemme, joka ohjaa meitä pysyvämpään onnellisuuteen. Valohengitys auttaa sinua löytämään sisäistä rauhaa, läsnäoloa ja mielen tasapainoa kiireisessä arjessa. Se tuo kykyä pysyä läsnä tässä hetkessä, siinä mitä on. Valohengitys auttaa hyväksymään elämän sellaisena kuin se ilmenee ja vapautumaan siitä, mikä ei enää palvele sinun hyvinvointiasi. Olemme pitkään eläneet rationaalisen mielen, pään ohjauksessa. Nyt on aika avata yhteys omaan sydämeen, ja yhdistää pää sydämen viisauteen.

Valohengitys on syntynyt Leena Marian elämänkokemusten ja haasteellisten elämänvaiheiden kautta. Hän joutui opettelemaan kuinka kohdata pelot, ahdistukset ja epäilyt ja nousemaan sitten niiden yläpuolelle. Valohengityksen avulla Leena Maria löysi keinon pysyä tässä hetkessä - löytää sisäistä rauhaa ja varmuutta seurata sisäistä ohjausta, joka kertoi mikä on totta, mikä on mahdollista ja mihin suuntaan kuuluu elämässä kulkea. Kun kytkeytyy päivittäin tuohon ihanaan valoon, kohottaa se näkemään asiat kirkkaammasta perspektiivistä. Tänä päivänä Valohengitys on yksi tärkeimmistä ja vaikuttavimmista Lightfulness-työkaluista, jota käytetään valmennuksissamme.Sinä olet valoa, muistathan senImage

Q&A


Valohengitystä voi kutsua meditaatioksi, kontemplaatioksi tai mielikuvamatkaksi. Tai visuaaliseksi rukoukseksi. Se on tätä kaikkea, mikä vain sinulle parhaiten sopii.

Ilmoittaudu mukaan!


Tilaa Lightfulness-uutiskirjeemme, niin saat ensimmäisenä kutsun Valohengitys-meditaatioihin. Saat myös ilmaisen viiden minuutin Valohengitys -harjoituksen sähköpostiisi heti ilmoittauduttuasi.


Huom! Jo olet jo tilannut Valohengitys -uutiskirjeemme, saat aina automaattisesti kutsun osallistua, eikä tarvitse tilata uudelleen.


Lightfulness aurinko

Valohengitys auttaa sinua löytämään yhteyden omaan sisäiseen valoosi ja kuuntelemaan sisäistä ohjausta kohti pysyvämpää onnellisuutta.