Työyhteisöille


Lightfulness Coaching yrityksille

Lightfulness työyhteisöille


LIGHTFULNESS TYÖSSÄ
Merkitystä työelämään ja johtamiseen


Lightfulnesss Työssä on esimies- ja henkilöstövalmennus, joka tuo lisää merkitystä työelämään ja johtamiseen. Merkityskeskeisyys ja henkinen hyvinvointi tuodaan osaksi työn arkea ja koko työyhteisön hyvinvoinnin tueksi. Ihmisen henkinen olemus ja sydänkoherenssi yhdistettynä rationaaliseen ajatteluun ohjaa koko työyhteisön sosiaalisen koherenssin tilaan, kasvuun ja menestykselliseen liiketoimintaan. Lightfulness Työssä -henkilöstövalmennus on Business Finland Oy:n (Tekes) tukema.HENKILÖSTÖVALMENNUS: MERKITYSTÄ TYÖELÄMÄÄN

Lightfulness Työssä on syvällinen henkistä hyvinvointia vahvistava henkilöstövalmennus. Se on valmennus-matka, joka ohjaa työyhteisöä merkityskeskeiseen yhdessä uutta luovaan toimintaan. Henkinen hyvinvointi työssä tarkoittaa jokaisen työntekijän ja esimiehen kokemusta olla arvostettu ja tärkeä osa merkityksellistä toimintaa.

Lightfulness Työssä -henkilöstövalmennus tarjoaa työkaluja, tukea ja syvällisempää ymmärrystä merkitys-keskeisen työyhteisön kehittämiseen. Ohjaustemme ja valmennustemme teoreettisena viitekehyksenä on Sydänkoherenssi. Se tarkoittaa, että ihminen on kokonaisvaltaisesti harmonisessa tilassa - se on tasapainoa mm. sydämenrytmin, hengityksen, verenpaineen ja eri elinten välillä. Sydänkoherenssi tuo joustavuutta ja elinvoimaa, eli energia lisääntyy ja intuitio aktivoituu. Sosiaalisessa sydänkoherentissa ryhmässä jokainen ryhmän jäsen saa kokea vapautta ylläpitäessään ryhmän tarkoitusta ja tavoitteita.  Lähteitä: McCraty, Rollin. Coherence: Bridging personal, social and global health (2011), Asta Raami, Älykäs Intuitio (2017), Joe Dispenza, Yliluonnolliseksi (2019).

Merkityskeskeisyys - tiedostava kasvuprosessi kukoistukseen ja tarkoitukseen (Leena Maria Markkanen) on kolmiosaisen valmennusprosessimme kehys: 1. Tiedostava polku itseen, 2. Tiedostava polku tiimin merkitykseen ja kukoistukseen, 3. Tiedostava polku asiakkaan sydämeen. Teemme valmennuksissa inspiroivia käytännön harjoituksia, jotka varmistavat prosessin vaikuttavuuden innostavan ja tuloksellisen työskentelytavan luomisessa. 


ESIMIESVALMENNUS: MERKITYSKESKEISEN TYÖYHTEISÖN JOHTAMINEN

Merkityskeskeisen työyhteisön johtamiseen keskittynyt esimiesvalmennus sisältää teoriaa ja käytännön harjoituksia siitä, miten ihmisten merkityksellisyyden kokemuksia, sosiaalista hyvinvointia, tunneälyä ja henkistä viisautta voidaan johtaa tiimissä. Esimies saa vinkkejä ja käytännön työkaluja johtamiseen arjessa, luodakseen kaikkia arvostavan ja inspiroivan työilmapiirin luovaan tuloksen tekemiseen.


Päättäessäsi valita merkityskeskeisen, jaettuun viisauteen perustuvan toimintamallin tukemaan työyhteisösi menestystä, olemme ilomielin apunasi. Yhdessä luomme uudenlaista työelämää ja merkitystä maailmaan!

Ota yhteyttä: juuli-maria@lightfulness.fi  tai mari@lightfulness.fiImage

 

""Lightfulness-valmennukset olivat työyhteisöllemme todella voimaannuttavia ja silmiä avaavia. Pysähdyimme pohtimaan omia arvoja ja toimintatapojamme. Tutustuimme syvemmin työkavereihimme ja saimme uusia eväitä yhdessä toimimiseen ja mikä tärkeintä asiakkaan kohtaamiseen. Hienoa oli huomata, että ajatukset ja taidot löysimme itse, taitavat ohjaajat opastivat vain meidät löytämään ne itsestämme ja toisistamme. Ohjaajien valovoimaisuus ja positiivinen energia antoi myös meille uutta iloa ja energiaa työhön. Havaitsimme, että olemme ihan huipputiimi, jossa työskentelee erilaisia, mutta asukaslähtöisiä ja sydämellisiä hoitajia.

Kaunis syyssää ja raitis ilma tekivät valmennuksista vielä voimaannuttavampia, koska vietämme hoitotyössä suurimman osan päivästä sisätiloissa ja maski kasvoilla. Kävelimme mm. lähikalliolle, josta avautui kaunis maisema kauas Lohjanjärvelle saakka. Luonto toimi osana rentouttavaa ja eheyttävää prosessia."

 


 Inka Luode

Harjupuiston yksikön johtaja, Uudenmaan Seniorikodit Oy


Image

 

"Lightfulness Työssä -valmennuksessa oivalsin vahvasti oman roolini ihmisten onnistumisten mahdollistajana sekä onnellistajana. Tiiminä koimme erityisen tärkeäksi pysähtyä yhdessä käsittelemään ihmistä toiminnan keskiössä, sekä ihmisyyden merkitystä ja vaikutusta työelämään kokeneiden valmentajien avustamana. Pääsimme tiiminä entistäkin lähemmäs toisiamme nähden jokaisen yksilönä sekä merkityksen osana kokonaisuutta. Kiitos!"

 


M. Ruusuvuori

Sales & Marketing Director, Digital Experience Consultancy Solteq


HENKILÖSTÖVALMENNUS:
Merkitystä työelämään


Lightfulness Työssä on syvällinen henkistä hyvinvointia vahvistava henkilöstövalmennus, joka ohjaa työyhteisöä merkityskeskeiseen yhdessä luovaan toimintaan.

Henkinen hyvinvointi työssä tarkoittaa jokaisen työntekijän ja esimiehen kokemusta olla arvostettu ja tärkeä osa merkityksellistä toimintaa.

Merkitystä työelämään -ryhmävalmennus antaa työkaluja, tukea ja syvällisempää ymmärrystä merkityskeskeisen ja henkisesti hyvinvoivan työyhteisön kehittämiseen. Valmennusten teoreettisena viitekehyksenä on Yhdessä luomisen prosessi (Co-creative Process Inquiry CCPI). Teorian lisäksi valmennuksessa tehdään inspiroivia käytännön harjoituksia.


Image

"Tähän muutama sana siitä, millainen Lightfulness Työssä -kokemus on, palaute, vaikka anonyymi. Tähän muutama sana siitä, millainen Lightfulness Työssä -kokemus on."


ESIMIESVALMENNUS:
Merkityskeskeisen työyhteisön johtaminen


Ihmisläheisyys, lämminhenkisyys ja läsnäolo ovat avainsanoja arvostavaan kohtaamiseen, joka mahdollistaa parhaan tuloksen. On tieteellisesti todettu, että onnellinen, hyvinvoiva ja motivoitunut työntekijä on tuloksellisin työntekijä.

Jokainen työntekijä kaipaa merkitystä tekemisilleen. Kun ihminen kohdataan arvostavasti hänelle tulee tunne välittämisestä ja kuulluksi tulemisesta. Saadessaan vielä mahdollisuuden osallistua oman työn ja yhteisten tavoitteiden suunnitteluun, syntyy innostus – inspiroituminen, joka voimaannuttaa ja synnyttää halun sitoutua. Ja sitoutunut työntekijä haluaa tehdä parhaansa.

Merkityskeskeisen työyhteisön johtamiseen keskittynyt esimiesvalmennus sisältää teoriaa ja käytännön harjoituksia siitä, miten ihmisten merkityksellisyyden kokemuksia, sosiaalista hyvinvointia, tunneälyä ja henkistä viisautta voidaan tiimissä johtaa. Esimies saa vinkkejä ja käytännön työkaluja johtamiseen arjessa, luodakseen kaikkia arvostavan ja inspiroivan työilmapiirin tuloksen tekemiseen.


Ota yhteyttä ja sovitaan alustava tapaaminen tai puhelu, ja jutellaan lisää.


Lähetä viesti

Lightfulness työssä

Ota yhteyttä ja sovitaan alustava tapaaminen tai puhelu, ja jutellaan lisää.


Lähetä viesti